6 Mart 2009 Cuma

Panterler... Hmmmm

Panterler Gorda yaşayan bir diğer kadın gruptur. Onlar ormanların vahşi, güzel ve tehlikeli kadınlarıdır. Dominant erkeklere baş kaldıran bu güçlü kadınlar, ormanda, ağaç evlerden oluşan kamplarda yaşarlar. Pek çoğu kaçak Kajiradır, ve en korktukları şey kölelik günlerine geri dönmektir. Bu nedenle evleri olan ormanları asla terketmezler, şehirlere asla girmezler.

Hayatlarını avlanarak geçirirler... Onlar birbirlerinin ailesidirler. Birlikteyken daha güçlü olduklarını bildikleri için asla yalnız dolaşmazlar. Kuzey Ormanları ve Güney Cangıllarında yaşayan bu kadınların Güneydeki isimleri Taluna dır. Aynı orman sınırları içinde pek çok kabile vardır ve hepsi bir diğeri için düşmadır.

Panterler avladıkları hayvanların derilerini giyerler. Kuzeydekilerin çoğu sarışın ve mavi gözlüdür. Ormanının içinde yakaladıkları herhangi bir kişiyi köleleştirip satabilirler veya öldürebilirler. Eğer yakaladıkları erkekse genelikle köleleştirir, gece ay tam tepeye ulaştığında etrafında çember dansı yaptıktan sonra tecavüz ederler.

Yeri gelmişken erkek kölelere "Kajirus" denir. Bu terimin çoğulu Kajiri dir.

Kısacası eğer kölelik hayatından hoşlanmıyorsanız kaçabileceğiniz ve sizi koruyacak tek aile onlardır. Ancak bunun dışında onların bölgesine girerseniz dikkatli olmanızı tavsiye ederim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder