4 Ekim 2009 Pazar

Oyuna Nasıl Girerim?

Merhaba,

Oyuna girebilmek için ilk yapmanız gereken, www.thegorlife.com sayfasına giderek "Main Menu" altındaki "Create a grid account" kısmına tıklayarak kendinize bir hesap oluşturmak. Oyundaki adınızı ve soyadınızı belirledikten sonra geçerli bir e mail adresi vermeniz gerekir. Bu adresin yahoo olmamasına dikkat edin. İşlem bittikten sonra sağ alt köşedeki "Create new Account" düğmesine basın ve konfirme etmek için size gelecek olan maili bekleyin. Konfirmasyon tamamlandığında oyuna girmeye hazır olacak hesabınız.

İkinci basamakta viewer download etmemiz gerekecek. En üst menüden "Downloads" a tıklayın. Daha sonra aşağıdaki viewers bölümüne tıklayın. Açılan sayfada hiç birşey yok gibi görünüyor ama scroll down yaparak aradığınıza ulaşabilirsiniz. Listeden Hippo Viewer ı indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.

Yükledikten sonra açtığınızda karşınıza bir pencere gelecek. Sağ alt köşede "Grids" düğmesine tıklayın. Ardından "Add" ve işte başlıyoruz. Lütfen aşağıdaki bilgileri doğru şekilde yerlerine copy/paste yapın.
Login URI
http://thegorgrid.com:8002/
Platform
Other
Grid Nick Name
TGG
Grid Name
The Gor Grid
Login Page
http://thegorgrid.com/loginscreen.php
Helper URI
http://thegorgrid.com/
Sonra aşağıdaki "Apply" tuşuna basın. "Grids" tuşunun sağında kalan yerlere web sayfasından aldığınız hesap bilgilerini girin ve "Login" dedikten sonra işte oyundasınız.

İyi eğlenceler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder